Premiärvisning av nya Alstor 850 2 september 2023

Världspremiär och visning av den helt nya Alstor 850 och Alstor 850H skedde i helgen för samlade återförsäljare från hela världen.

Ägarna Kristian Laurell och Patrik Christiansson, visade stolt upp de nya maskinerna,  tillsammans med personalen från Alstor AB som var samlade för att fira företagets 25-års jubileum.

– Vårt fokus med utvecklingen av denna maskin har varit att få till den bästa maskinen i segmentet där vi utgått från proffsens tuffa krav och skapat en maskin med oöverträffad totaleffektivitet.

Att den sedan blivit otroligt snygg och ger en fantastisk ergonomi och körglädje är en bonus säger Kristian Laurell, VD.

I segmentet beståndsgående maskiner har vis kapat en riktig beståndsgående maskin som tar ett stort kliv i utvecklingen för att optimera och använda maskinens storlek på bästa sätt. Vi kan med Alstor 850 utnyttja motorns funktion till fullo och bygger vidare på kvalitet, enkelhet och ergonomi.

Alstor grundprincip är att inte göra saker onödigt komplicerat utan fokusera på användarens behov. Både vad gäller servicevänlighet och förarfunktioner är maskinen driftssäker med stora möjligheter till individuellt anpassad maskin.

Maskinerna kommer efter premiärvisningshelgen att visas på skogsdagar och mässor runt om i landet under hösten.

-Vi har ett stort intresse för våra maskiner och hemmamarknaden är otroligt viktig för oss. Vi är stolta över alla nöjda kunder och att ha återkommande kunder är ett gott betyg för hur vi jobbar med vår utveckling och kundarbetet. Vi jobbar hårt för att erbjuda en service i toppklass och ser att intresset för denna modell är mycket stort.

sv_SESV
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.