Alstor AB firar 25-år!

25-år och 1300 maskiner senare.

-Det känns otroligt roligt att kunna få står här idag med alla anställda och återförsäljare och få visa de helt nya maskinerna och blicka tillbaka på alla år. Jag är så otroligt stolt över det arbete vi gör med att utveckla och leverera en maskin som ligger i topp i sitt segment och samtidigt få vårt bolag att växa utan att ge avkall på vår servicegrad och personliga engagemang. Säger Kristian Laurell, VD och son till grundaren Lars Jansson.

-Min far kan tyvärr inte vara med oss idag och fira men han är i allra högsta grad engagerad på distans och ständigt uppdaterad om vad vi gör och hur det går på bolaget. Det är en fin resa vi har gjort tillsammans var och en har bidragit till bolagets olika faser och kompletterat varandra bra genom åren. Jag var med och ritade upp den första maskinen i dåtidens Cad system och har sedan varit med lite på håll tills jag och min fru bestämde oss för att satsa på verksamheten när min far började känna att det var dags att ta det lite lugnare. Nu är vi 26 anställda och har i år slagit rekord på antal producerade maskiner per år. Vi har förstärkt produktutvecklingssidan och utökat våra lokaler för att möte en rekordstor efterfrågan.

Firandet gjordes på Friibergs Herrgård och både personal och återförsäljares bjöds på nyheter, god mat och roliga aktiviteter hela helgen.

sv_SESV
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.