Vi söker ekonomiassistent / administratör

Ekonomiassistent/administratör till Alstor AB i Dingle.

Vi söker nu en ekonomiassistent och administratör till vår arbetsplats i Dingle

Alstor är ett försäljnings och produktionsföretag inom skogsmaskinbranschen med verksamhet i Dingle.

Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta med bl.a. löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra samt fakturering. Till dessa arbetsuppgifter tillkommer blandade uppgifter på kontoret som administrering av affärssystem, fraktbokning, enklare marknadsföring, kund och ordermottagning. Du kommer att ha kollegor som handleder dig i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som vill utvecklas inom ekonomiarbete. Kanske har du planer att vidareutbilda dig på sikt och har ett stort driv att lära dig mer och få arbetserfarenhet. Du är lägst gymnasieekonom eller motsvarande. Vi tror att du trivs i rollen att lösa uppgifter och ha många kontakter. God PC vana och goda engelska kunskaper är ett måste. Övriga språk är en merit.

Varaktighet/arbetstid: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Heltid eller enligt överenskommelse. Fast lön.

Ansökan: Vi tar emot ansökningar och kommer göra urval löpande så skicka gärna din intresseanmälan så snart som möjligt. Senast ansökan 2022-06-23

Vi tar emot ansökan via e-post: malin@alstor.se

Kontaktperson:
Malin Laurell, 070-394 87 98, 
Kristian Laurell, VD 0705- 861 805
Vxl. 0524-40745

Arbetsgivare/besöksadress:
Alstor AB, Åkarevägen 4, 455 97 Dingle

sv_SESV
Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.